Hürriyet'te istifa depremi

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu istifa etti

Hürriyet'te istifa depremi
Vuslat Doğan Sabancı'nın istifa haberinin duyurmasının ardından Enis Berberoğlu, çalışma arkadaşlarına bir konuşma yaparak veda etti.

Berberoğlu yaptığı konuşmasında, "Şu an sadece evime gitmek istiyorum, 5 yıllık Hürriyet maceramda bana verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim" dedi. Enis Berberoğlu ayrıca, henüz herhangi bir planının olmadığını ve biraz dinlenmeyi düşündüğünü söyledi. Berberoğlu'nun veda konuşmasının ardından, Vuslat Doğan Sabancı Berberoğlu'na teşekkür etti.

Berberoğlu'nun yerine kimin geleceği henüz açıklanmadı. Fakat yeni genel yayın yönetmeni atanana kadar Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmenliği görevini vekaleten Fikret Ercan'ın yürüteceği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.