İDO'nun tüm iç hat seferleri iptal!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), internet sayfasından olumsuz hava koşulları nedeniyle bu Sabah yapılması planlanan tüm iç hat deniz otobüsü seferleri ile bazı hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsleri seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

İDO'nun tüm iç hat seferleri iptal!
İDO,'dan yapılan açıklamada,"Olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferleri geçici bir süre karşılıklı olarak iptal edilmiştir." denildi.İptal edilen seferlerle ilgili olarak yapılan açıklama şöyle;

12-01-2015 0730 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü 12-01-2015 0800 Bursa-Armutlu-Armutluk-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü 12-01-2015 0900 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü"

BUDO'dan sefer iptalleri

Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) deniz otobüsü seferi, olumsuz hava şartları nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Ayrıca, 08.00'deki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 09.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 09.30'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) ile 10.45'teki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri, elverişsiz hava koşulları nedeniyle programdan kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.