İnsanlık Ölmemiş

Olay yerine gelen belediye ekipleri yaralı kediyi tedavi etmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevi’ne götürürken, duyarlı vatandaş Simge Soyel, "Ben nasıl bir can taşıyorsam, kedi de bir can taşıyor. Herkes bu konuda duyarlı olmalıdır" dedi.

İnsanlık Ölmemiş
Eyüp’e bağlı Karadeniz Caddesi’nde duyarlı bir vatandaş, bir aracın çarptığı yaralı kediyi fark etmesi üzerine kedinin yanına geldi. Başka araçların kediye çarpmaması için başında dakikalarca bekleyen duyarlı vatandaş, aynı zamanda belediye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Eyüp Belediyesi ekipleri, yaralı kedinin başında bekleyen vatandaşa teşekkür ederek, yaralı kediyi tedavi ettirmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevi’ne götürdü.

Yaralı kedinin başında bekleyen Simge Soyel isimli vatandaş, "Sabah geldiğinde bir aracın çarpması sebebiyle yaralı kedi yerde yatıyordu. Başında başka bir kişi bekliyordu. Yardım edebileceğimi belirterek bekleyen kişiye gitmesini söyledim. Sağ olsun belediye ekipleri de geldiler. Kedi de bir can taşıyor" dedi.

BAŞINDA 1 SAAT BEKLEDİM

Kendisinden önce bir vatandaşın da kedinin başında beklediğini belirten Soyel, "Benden önce bekleyen bir kişi yaklaşık 40 dakika boyunca beklemiş. Ben de ondan sonra kedinin başında bir saat bekledim. Belediye ekipleri de bu süre içerisinde geldiler. Ben nasıl bir can taşıyorsam, kedi de bir can taşıyor. Herkes bu konuda duyarlı olmalıdır. Hava da soğuk ama olsun" şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
KediEYÜPYaralı Kedi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.