İstanbul Otogarı'nda Bayram Yoğunluğu

Bayram tatili öncesi son iş gününde seyahate çıkmak isteyenler otogarda yoğunluğa neden oldu.

İstanbul Otogarı'nda Bayram Yoğunluğu
Birçok firma ek seferler koyarken, biletlerin günler öncesinden tükendiği bildirildi.

Ramazan Bayramını sevdiklerinin yanında geçirmek isteyenlerin yanı sıra, uzun bayram tatilini sahil kentlerinde değerlendirmek isteyenler de otogarda yoğunluk oluşturdu.

Bir otobüs firmasının şube müdürlüğünü yapan Emre Ay, yaptığı açıklamada diğer zamanlara göre bilet satışlarının yaklaşık iki katına çıktığını, asıl yoğunluğun Ege ve Akdeniz illerinde yaşandığını anlattı.

Ay, tatil dönüşü bilet bulamama korkusu taşıyan yolcularınsa gidiş dönüş biletlerini aldıklarını belirterek, "Buna karşın bilet fiyatlarında herhangi bir değişiklik yok, fakat ek seferlerimizin de dolmasından dolayı gelen yolcuları geri çevirmek durumunda kalıyoruz. Yoğunluk bu akşamdan itibaren, bayramın ilk gününe kadar devam edecek." diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
BayramOtogarYoğunluk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.