İstanbul’da korkutan yangın

Kayış fabrikasında çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Silivri'de kayış fabrikasında çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

İstanbul’da korkutan yangın
Kınalı mevkinde 40 bin metrekarelik alanda kurulu Kale Kayış Fabrikası'nda, çalışma esnasında araba kayışlarının tutuşmasıyla yangın çıktı.Yangının büyümesi üzerine fabrika personeli çalışanlarını kendi imkanlarıyla tahliye etti.

İhbar üzerine Silivri ve Selimpaşa itfaiyeleri ile çevre müfrezelerden gelen takımlar yangına müdahale etmeye başladı. Söndürme çalışmalarına "Ateş Kartalı" adı verilen helikopter de destek veriyor.



Bu sırada tahliye edilen bazı işçilerin dumandan etkilendikleri görüldü. Olay yerinde polis ekipleri çevre güvenliğini alırken ambulanslar da tedbir amaçlı bekletiliyor.Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Kale Kayış 1975 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Şirket, konveyör bant sektörünün en büyük üreticvisi olarak biliniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.