İşte Başbakan'ın yeni seçim şarkısı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin Vizyon Belgesi'ni açıkladığı toplantıda yeni seçim şarkısı da ilk kez tanıtıldı: Bu milletin adamı Erdoğan

 Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun geçtiğimiz günlerde "Ekmek için Ekmeleddin" sloganlı tanıtım toplantısının ardından Erdoğan da tanıtımını yaptı. 

Haliç Kongre Merkezi'nde 4 bin kişiye Türkiye'nin Yeni Vizyon Belgesi'ni açıklayan Erdoğan'ın, Dombra'dan sonra belirlenen seçim şarkısı da ilk kez tanıtıldı. 

BU ŞARKI DA UĞUR IŞILAK'TAN

"Bu milletin adamı Erdoğan" adını taşıyan şarkı toplantının girişinde katılımcılara dinletildi. Şarkının sözlerini Uğur Işılak yazdı. AK Parti'nin dikkat çeken bir çok seçim şarkısına imza atan Işılak, son olarak Dombra'nın AK Parti uyarlamasıyla büyük beğeni toplamıştı. Başbakan Erdoğan konuşması öncesi Işılak'a teşekkür etti.

ŞARKININ SÖZLERİ

Kul olmadık hiç bir kula Meyletmedik sağa sola
Baş koymuşuz aynı yola Sevdan sevdamızdır bizim
Erdoğan, Erdoğan Bu milletin adamı 
Erdoğan Erdoğan Bu milletin adamı.
Göğsümüzü gere gere Yürüyoruz aynı yere 
Fırsat verme zalimlere Kavgan kavgamızdır bizim 
Güneş gibi doğdukça sen  Kalbimize değdikçe sen
Hakka boyun eğdikçe sen Davan davamızdır bizim 
Erdoğan, Erdoğan Bu milletin adamı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.