Kocası bu hale getirdi!

Boşanmak isteyen karısının yolunu kesti. Genç kadının hayatını kararttı. Yüzüne kezzap atılan kadını çocuğu bile tanıyamıyor.

Kocası bu hale getirdi!
Boşanmak isteyen karısının yolunu kesti. Genç kadının hayatını kararttı. Yüzüne kezzap atılan kadını çocuğu bile tanıyamıyor.
İSTANBUL Kartal'da oturan 1 çocuk annesi 23 yaşındaki Özgür Turgut, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtığı eşi Segbetullah Turgut'un kezzap atması sonucu yüzü tanınmaz hale geldi. 

Kartal'da hastaneye kaldırılan, daha sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen Özgür Turgut'un babası Mustafa Bulmuş, olayın ardından kayıplara karışan damadının bulunup cezalandırılmasını istedi.

Kartal Adliyesi'ne 4 ay önce giden Özgür Turgut, şiddetli geçimsizlik nedeniyle işsiz eşi Segbetullah Turgut'tan boşanmak için dava açtı.

İŞ DÖNÜŞÜ HAYATI MAHVOLDU

Ardından Sabiha Gökçen Havalimanı yemekhanesinde iş bulan Özgür Turgut, burada çalışmaya başladı.

24 Ocak cuma günü iş dönüşü Kartal'da ayrılmak istediği eşi tarafından yolu kesildi. 

Segbetullah Turgut, yeri yatırdığı Özgür Turgut'un yüzüne cebinden çıkardığı şişe içerisindeki kezzabı döktükten sonra kaçtı.

2. DERECE YANIK

Kartal Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan ve burada bir süre tedavi edilen Özgür Turgut daha sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yanık Ünitesi'nde sevk edilerek burada tedavi edilmeye başlandı.



Her gün Kocaeli'ndeki hastaneye gidip gelen ve kızının yüzünde 2'nci derecede yanık oluştuğunu anlatan babası Mustafa Bulmuş, olayın ardından kaçan damadının yakalanmasını ve cezalandırılmasını istedi. 

Mustafa Bulmuş şunları söyledi:

TORUNUM ANNESİNİ TANIYAMIYOR

"Kızım, geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanmak için dava açtı. 

Damadım buna sinirlenerek kızımın yüzüne kezzap attı. Damadımdan şikayetçiyim. 

Kızımın sağlık durumu çok kötü. Kadın hakları örgütleri ve devletimiz bize sahip çıkmasını istiyoruz. 

Torunum, annesini tanıyamaz hale geldi. Devletimiz bize sahip çıksın."

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.