Kraliyet Ailesi Bodrum'da

İsveç’in mücevher pazarında lider konumunda bulunan İduna Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Sten Warborn, Kraliyet ailesi üyelerinden Prens Daniel, Prenses Victoria ve kızı 6 yaşındaki Emma ile birlikte dün akşam saatlerinde tarifeli uçakla Milas - Bodrum Havalimanı’na geldi.

Kraliyet Ailesi Bodrum'da

YATA BİNDİLER

VIP üç minibüse binen, 6’sı koruma, toplam 20 kişilik grup, Bodrum Kara Ada açıklarında bekleyen süper lüks yata geçti. Warborn’a ait 200 milyon dolar değerindeki, 63 metre uzunluğunda olan süper lüks ’Lady Britt’ adlı yat demir alarak, Bodrum kent merkesize altı mil uzaklıktaki Kisebükü Koyu’na hareket etti. Koyda demirleyen yattan inen Warborn ve Prens Daniel, su kayağı yaptı. Emma’nın ise korumalar eşliğinde kanoya bindiği görüldü.

İsveç ve Finlandiya’da 200’ün üzerinde mağazası ve 1200 çalışanı bulunan İduna Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Sten Warborn da önce denize girdi.

Ardından İsveçmeclisinden politikacıların da bulunduğu belirtilen konuklarla sohbet etti.

Bu sabaha karşı Bodrum’dan demir alan Warborn ve konukları, Fethiye Ölüdeniz’e demirledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.