Mehmet Pişkin Bu Videoyu Çekti ve İntihar Etti

Mehmet Pişkin Facebook'ta bu videoyu yayınladıktan sonra intihar etti.

Facebook'ta dolaşan bir videoda, yazılım firması sahibi ve Toastmasters Derneği Başkanı Mehmet Pişkin, intihar edeceğini belirtti.16 Ekim saat 08.00 sıralarında paylaşılan video mesajını gören Pişkin’in çalışma arkadaşları, durumu polise bildirdi. Pişkin’in ikamet ettiği Teşvikiye Orhan Ersek Caddesi 27 Numaralı adrese giden ekipler, Mehmet Pişkin’in cesediyle karşılaştı. Kendisini asarak yaşamına son veren Mehmet Pişkin’in cesedi üzerinde yapılan incelemelerin ardından ceset, Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

Yaklaşık 14 dakika süren video ile ilgili Mehmet Pişkin, “Merhabalar, bu sabah hayatıma son veriyorum. İntihar notu olarak dandik bir video bırakıyorum. Hayatıma güzellik ve ilham katan herkese teşekkür ederim. İyi bakın kendinize.” notunu paylaştı.

Pişkin’in Vimeo ve Facebook hesabına yüklediği bu videoya bir anda yorum yağmaya başladı. Pişkin’in videosu üzerine ailesi ve arkadaşları hemen harekete geçti. İddiaya göre, arkadaşları durumu Mehmet Pişkin’nin ev sahibi ve komşularına bildirdi. Ancak 37 yaşındaki Pişkin ne yazık ki kurtarılamadı.

“VASİYETİM: GÖMÜLMEK İSTEMİYORUM”
Öldükten sonra gömülmek istemediğini dile getiren Pişkin, masajında ailesine vasiyette bulunuyor. “Herhangi bir dinin inancım yok; Allah’a da inanmıyorum, gömülmek istemiyorum. Kadavra yapsınlar, bilimsel araştırmalara versinler bedeni; çocuklar iskeletimle oynasınlar, olmadı balıklara atsınlar. Mezar istemiyorum. Kesinlikle gömülmek istemiyorum.” diyerek vasiyet bırakıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.