Mehmet Pişkin Vasiyeti Gerçekleşemiyor, Toprağa Verilecek

Mehmet Pişkin'in cenazesinin bugün İskenderun'da toprağa verilecek.

Mehmet Pişkin Vasiyeti Gerçekleşemiyor, Toprağa Verilecek
Ölümünün ardından bedeninin kadavra yapılmasını isteyen Mehmet Pişkin'in son arzusu yerine getirilemeyecek. Açıklamayı arkadaşı Berna Akçalı Güryaptı.İşte Berna Gür'ün yaptığı o açıklama:

"Mehmet'in son arzusu bildiğiniz üzere bedenininkadavra olarak kullanılmasıydı. Biz onun bu arzusunu yerine getirmek amacıyla Çapa Tıp Fakültesinin Anatomi Bölümü ile görüştük. Kendileri otopsi yapılmış olan bedenlerin tıp fakültesinde kadavra olarak kullanılmaya uygun olmadığını ilettiler. Ancak adli tıpdaki incelemeyi yapan doktorumuz kendilerinin eğitim amaçlı kullanmak için tüm bedenini değil ancak topladıkları parçaların 3 ay boyunca öğrenciler tarafından incelendiğini ilettiler. Bu çerçevede Mehmet'in arzusu kısmen yerine gelmiş oldu. Başkaca seçeneklerin teknik ve hukuki engelleri sebebi ile Mehmet'in bedeni babasının arzusu doğrultusunda bugün İskenderun'da toprağa verilecektir."



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.