Melih Gökçek ile Marie Harf arasındaki 'sarışın' polemiğinde yeni perde

NATO toplantısı için Türkiye'ye gelecek olan Harf'e Gökçek konusunun gündeme gelip gelmeyeceği soruldu. Gökçek'in "sarışın" dediği Harf yanıt verdi: "NATO toplantısı için geliyorum. Seviyeler farklı..."

Melih Gökçek ile Marie Harf arasındaki 'sarışın' polemiğinde yeni perde
Gökçek ile Harf arasındaki polemik, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın attığı bir tweet ile başlamıştı. Gökçek, Baltimore'daki polis şiddetinden bahsettiği tweet'inde, Harf'e hitaben 'Hadi sarışın cevap versene. Come on blonde answer now' diye yazmıştı.

Harf da günlük basın toplantısında, "O sözlere yanıt verip, onurlandırmayı düşünmüyorum" demişti.ABD'nin Ankara Büyükelçiliği de Gökçek'in "sarışın" hitabına karşılık, "hepimiz sarışınız" kampanyası başlatmış, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass de photoshop'la saçlarının sarartıldığı bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşarak, kampanyaya katılmıştı.

"SEVİYE FARKLI..."
Marie Harf, yarın Antalya'da gerçekleştirilecek NATO toplantısına katılacak. ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin heyetinde yarın Türkiye'ye gelecek olan Harf'e, dünkü basın toplantısında, Gökçek'le yaşadığı "sarışın" polemiği hatırlatılarak, "O konunun gündeme gelip gelmeyeceği" soruldu.

Soruyu, "Hâlâ bu konuyla ilgilenenlerin olması benim açımdan sürpriz oldu" diyerek yanıtlayan Harf, şöyle konuştu: "Açıkçası, gündeme geleceğini sanmıyorum. NATO müttefiklerimiz ile görüşmek üzere gidiyoruz. Ankara Belediye Başkanı'nın bu görüşmelerin bir parçası olduğunu düşünmüyorum. Farklı seviyeler."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.