Melih Gökçek: Namertsiniz, namertsiniz, namertsiniz

Melih Gökçek gözlerin Bülent Arınç'ın açıklamalarına çevrildiği şu günlerde sessizliğini bozarak "Ben bu konuyu Rabbim'e havale ettim." dedi. Gökçek açıklamasının devamında ise "elinizde bir belge var da savcılığa vermezseniz; Namertsiniz, namertsiniz, namertsiniz." diyerek rest çekti.

Melih Gökçek: Namertsiniz, namertsiniz, namertsiniz
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kişisel Twitter hesabından, isim vermeden Bülent Arınç'a çok konuşulacak göndermelerde bulundu. Gökçek, Bülent Arınç'ın açıklamalarıyla ilgili "Allah sabredenlerle beraberdir. Ben bu konuyu Rabbim'e havale ettim." dedi.

Gökçek, Twitter hesabı üzerinden gönderdiği mesajlarla Doğan Grubu'na da yüklenerek “Bazıları beni bir konuda konuşturmak için özel gayret sarf ediyor. Başta Doğan Medya Grubu olmak üzere 'ortalık bir karışsa' diye kendilerini yırtıyorlar. Biz söz verdik mi tutarız, konuşmayacağız dedik konuşmayacağız." dedi.

"RABBİME HAVALE ETTİM"
Gökçek, "Biz söz verdik mi tutarız, konuşmayacağız dedik konuşmayacağız. Allah sabredenlerle beraberdir. Ben bu konuyu Rabbim'e havale ettim. Benim Allah'tan başka kimseden korkmadığımı Türkiye'de bilmeyen yoktur. Ama fitneye ne odun olurum, ne benzin dökerim." diyerek, 23 Mart'ta Arınç'ın "Gökçek ile ilgili 100 konuyu 8 Haziran'dan itibaren ömrüm vefa ederse konuşmak isterim" sözlerine cevap verdi.

Gökçek Twitter hesabı üzerinden şu tweetleri attı: "Bazıları beni bir konuda konuşturmak için özel gayret sarf ediyor. Başta Doğan Medya Grubu olmak üzere 'ortalık bir karışsa' diye kendilerini yırtıyorlar. Biz söz verdik mi tutarız, konuşmayacağız dedik konuşmayacağız.

"NAMERTSİNİZ, NAMERTSİNİZ, NAMERTSİNİZ"

Olayı dışarıdan körükleyip, ahkam okuyanlara gelince. Benim dün de dokunulmazlığım yoktu. Bugün de yok. Ben 8 yılımı muhalefette geçirdim ve 500 soruşturma ve inceleme geçirdim. İğne ucu kadar bir suç tespit edemediler. Şimdi sizin de elinizde bir belge var da savcılığa vermezseniz; Namertsiniz, namertsiniz, namertsiniz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.