Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la karşılıklı açıklamalarıyla ilgili şunları söyledi: Acaba Melih Gökçek ne söyleyecek dendi ama biz fitneye ateş dökmeyiz, söndürürüz. Ben Bülent Arınç'la ilgili ifadelerimi iki tweet'le belirttim.

O cevaptan sonra sayın Başbakanımız bana bir bakan vasıtasıyla haber gönderdi 'Melih Bey konuşmasın ben kendisiyle görüşeceğim' dedi. Bundan sonra dikkat ettiyseniz bir daha konuşmadım. Benim konuşmadan kaçan, çekinen biri olmadığını herkes iyi bilir. Parti disiplinine bağlı olduğum da bilinir.

"EMİR DEMİRİ KESER"
Bundan sonra da bu konu üzerinde konuşmayacağım. Çünkü dün akşam sayın Başbakanımızla görüştüm. Sayın Başbakanımız, kamuoyunda bazı kesimlerin özellikle fitneyi kaynatmak maksadıyla kullanıldığını ve konuşulmaması gerektiğini belirtti. Başbakanımızın emri başım üstünde. Bizde parti disiplini bunu gerektirir. Emir demiri keser.

'BİZİM PARTİMİZ CHP DEĞİL.'
Bundan sonra da kesinlikle ve kesinlikle bu konu üzerinde en ufak suale cevap vermeyeceğim. Çünkü bizim partimiz CHP değil.