Nişanlandılar

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Selçuk Bayraktar ile dün Tarabya Köşkü’nde nişanlandı. Tören, Tarabya Köşkü'nde iki aile arasında gerçekleştirildi. Törene yaklaşık bir haftadır tedavi gören, Selçuk Bayraktar’ın babası Özdemir Bayraktar da katıldı.

Nişanlandılar
Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Tarabya Huber Köşkü çevresine basın mensupları yaklaştırılmadı.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı takip etmek için Tarabya'ya gelen basın mensupları alışık olmadıkları bir durumla karşılaştı. Köşk’ün etrafında beklemelerine izin verilmedi.

Öğleden sonra Tarabya Köşkü'nün misafir giriş kapısındaki yoğunluk dikkat çekti. Ellerinde liste olan görevliler gelen araçları kontrol ederek içeri aldı. Saat 14.00 ile 15.00 arasında Tarabya Köşkü'ne yoğun misafir araç girişi yaşandı.

Erdoğan ile Bayraktar arasında geçen hafta yapılması planlanan nişan töreni, Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar'ın rahatsızlığı nedeniyle ertelenmişti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.