O Kurumda 51 Kişinin İşine Son Verildi!

Borsa İstanbul, da çalışan 51 şahısın işine son verildi.

O Kurumda 51 Kişinin İşine Son Verildi!
Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

Borsamızda 1 Nisan 2016 tarihi itibariyle oluşan yeni yönetimce güncellenen hedefler ve iş stratejileri çerçevesinde, 15 Temmuz 2016 tarihine kadar hizmetlerine ihtiyaç olmayan 34 şahıs, 18 Temmuz 2016 itibariyle de 51 şahıs ile iş ilişkimiz sonlandırılmıştır.

15 Temmuz 2016 tarihinde vuku bulan, Türkiye Cumhuriyetimizin varlığına ve Milletimizin iradesine kast edilen darbe girişimi çerçevesinde Borsamıza da fiili müdahalede bulunulmuş ancak Sarıyer Emniyet Müdürlüğü ile sağduyulu halkımız ve personelimizin marifetiyle püskürtülmüştür.

Yaşanan müdahalede polis memuru Mehmet Şevket UZUN ve sivil Fatih SATIR kardeşlerimiz şehit edilmiş, çok sayıda vatandaşımız yaralanmıştır. Bu vesileyle aziz şehitlerimize rahmet ve minnet, yaralılarımıza acil şifalar, değerli ailelerine sabır ve metanet diliyoruz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.