Özgecan'ın katil zanlısının amcası konuştu

Mersin'de hunharca katledilen Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Suphi Altındöken'in amcası Behzat Altındöken, soyadlarını değiştirmeyi düşündüklerini söyledi.

Özgecan'ın katil zanlısının amcası konuştu
Mersin ’in Tarsus İlçesi’nde öldürülen Özgecan Aslan’ın katilzanlısı Ahmet Suphi Altındöken’in amcası Behzat Altındöken soyadlarını değiştirmeyi düşündüklerini söyledi.

Behzat Altındöken, yeğeninin Özgecan Aslan’ın öldürülmesi olayına karışmasıyla ilgili işlettiği kuyumcu dükkanında gazetecilere açıklamada bulundu. Konuşacak bir şey bulamadığını ve üzgün olduklarını ifade eden Behzat Altındöken, sanık Ahmet Suphi Altındöken’in böyle bir olayı gerçekleştirebilecek bir kişiliğe sahip olduğunu belirtti.

"BABASINI BIÇAKLADI, ANNESİNİ HER GÜN DÖVÜYORDU"
Yeğeninin ailesine de şiddet uyguladığını savunan Behzat Altındöken şunları kaydetti:
“Babasını iki defa bıçaklamıştı, annesini her gün dövüyordu. Trafik kazası geçirmişti, o günden sonra çocuk hayır görmedi. Böylelerinin toplu taşıma gibi toplumsal yerlerde görev yapmalarını yasaklamaları lazım.

Her şoförü muayeneden geçirmeleri lazım, yüzünde kocaman yara izi var beyni parçalanmış bir çocuk. Askerlik yapmamış, bunu nasıl koskoca toplu taşıma aracına şoför yapıyorlar. Bunların müdürlerinin de suçu var. Üzgünüm gerçekten.”

"ÖZGECAN’IN AİLESİNDEN DAHA FAZLA ÜZÜLÜYORUZ"
Behzat A, bir gazetecinin “Soyadınızı değiştirmeyi düşünüyor musunuz?” şeklindeki sorusuna şöyle yanıt verdi:
“Zaten biz onlarla görüşmüyorduk. Bu soyadını taşımaktan utanıyoruz. Bizim kızımızın da başkasının kızının da başına gelse aynı şey. Zor bir durum, utanıyoruz. 70-80 yıllık bir soyad... Yazık, sülalede bir tane kötü insan yok.

Soyadımı değiştirmeyi düşünüyorum ama değiştirince ne olacak. Endişe ediyoruz, kötü bir leke ama her aileden bir pislik çıkabilir ama biri çıkınca herkesin başı yanamaz. Allah kimsenin başına vermesin, biz onlardan daha fazla üzülüyoruz. Biz, hem onlara hem kendimize üzülüyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.