Geçtiğimiz günlerde bedelli askerlik uygulaması başlatan terör örgütü PKK, şimdi de bedelli askerlikte promosyon uygulaması başlattı.Konuyu gündeme getiren Yeni Çağ gazetesi Ahmet Takan, çarpıcı iddialarda bulundu. Yazısında PKK'nın devlet kurma planıyla ilgili bilgiler veren Takan, "Örgüt kendisinin tanımladığı “zengin kodamanlardan” çocuk başına alınan bedelli parasında ve askere almada promosyon da uyguluyor. Kalabalık ailelerde kardeş indirimi, dağda ölen bir yakınları var ise ailede bir kişinin “bedelli gerilla” faaliyetinden muaf sayılması, kız çocukları için de yarı fiyatına bedel ödenmesi gibi." diyerek, PKK'nın promosyon uygulamasını anlattı.

İŞTE AHMET TAKAN'IN O YAZISI...

Milli Güvenlik Kurulu’nun 2014 yılı son toplantısında ele alınan, terör örgütünün büyük ayaklanma hazırlıkları ile ilgili bilgiler ışığında, PKK paralel devletinin çalışmaları ile ilgili ayrıntılara bugün de devam edelim..

Önce, YENİÇAĞ’da yayınlanan “PKK, Muş’un Varto ilçesinde askerlik şubesi açtı” haberini hatırlatalım. Sonra yine gazetemizde yayınlanan ve büyük ses getiren PKK’nın paralel bedelli uygulaması ile ilgili bilgilerimizi tazeleyelim. O bomba haberde şunları aktarmıştık;

“AKP iktidarının 18 bin lira karşılığında bedelli askerlik uygulamasını başlatmasının ardından terör örgütü PKK/KCK da paralel bir uygulamayı devreye soktu. ‘Askere Alma Başkanlığı’oluşturan terör örgütünün, her aileden bir kişinin asker olarak alınması için mahalle temsilcilerini görevlendirdiği ortaya çıktı. PKK mahalle temsilcilerinin belirledikleri ailelerin çocuklarına ‘Dağa Çıkış Tarihi’vererek çalışma yürüttükleri ve söz konusu gün geldiğinde de bunları zorla dağa götürdüklerini öğrenildi. PKK’lıların buradan kazanç elde etmek için özellikle maddi durumu iyi olan aileleri tercih ettiği de anlaşıldı. Çocuklarını dağda askerlik yapmaktan kurtarmak isteyen ailelerin, mahalle temsilcileri üzerinden PKK’ya 80-100 bin euro bedel ödedikleri belirtildi. PKK’nın bölgede çocuklarını askerlik için örgüte vermek istemeyenlerden bu şekilde ‘bedel’ adı altında para aldığı ortaya çıktı.”

Güvenilir kaynaklardan elimize ulaşan paralel PKK devletinin çalışmaları ile ilgili yeni bilgiler şöyle:

* Terör örgütü “bedelli gerilla” diye tanımladığı icraatında “Askere Alma Başkanlığı” nda sülüsler hazırlıyor.

* PKK’nın bu çalışmaları, YDG-H aracılığı ile hızlandıracağı ve Nisan ayına kadar bütün ailelerin durumları tespit edilip tebligatları yapılacağı talimatı verdiği ortaya çıktı.

* Yine tam denk düşmüşken, son MGK toplantısında askeri kanadın yaptığı “PKK, Nisan-Mayıs aylarında büyük ayaklanmaya hazırlanıyor” uyarısını bir kez daha hatırlayalım.

* Örgüt kendisinin tanımladığı “zengin kodamanlardan” çocuk başına alınan bedelli parasında ve askere almada promosyon da uyguluyor. Kalabalık ailelerde kardeş indirimi, dağda ölen bir yakınları var ise ailede bir kişinin “bedelli gerilla” faaliyetinden muaf sayılması, kız çocukları için de yarı fiyatına bedel ödenmesi gibi.

Başkente ulaşan istihbarat bilgilerine göre; terör örgütünün “bedelli gerilla” sisteminden ilk faydalanan Yüksekovalı 30 aile oldu. Yüksekova’da zengin 30 aileye bu şekilde gidildiği, YDG-H üyelerinin konuyla ilgili çalışma yaparak çocuk sayısını ve alınacak bedelleri tespit edip, ailelere ilettiği ilk aşamada ise ailelerin bunu kabul ettiği bildirildi.

Terör bölgesinde paralel devlet yapısını tam manasıyla oturtan PKK, icraatlarına hız kesmeden devam ediyor. İktidarın gözünün içine baka baka “nanik” yapıyor.

Millet can derdinde, geçim derdinde... Devlet otoritesi ve de varlığı stratejik çukura düşmüş...

AKP ise gerçek gündemi gizlemek için algı operasyonlarında vites büyütüyor.

TÜSİAD’ın toplantısına katılsanız ne yazar, katılmasanız ne yazar!..

Bu dümenleri 2002 yılından beri seyrediyoruz.

Nasıl olsa bir vesile icat edip yine koşa koşa kurdelelerini kesmeye gidersiniz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını Kaçaksaray’ın salonlarına assanız ne yazar, asmasanız ne yazar!..

Büyük önderin millete teslim ettiği hakimiyeti, PKK terör örgütüne ve onun eli kanlı katili Abdullah Öcalan’a teslim ettiniz..

Tüm savcıları ve hakimleri kodese tıksanız ne yazar, tıkmasanız ne yazar!..

Nasıl olsa yakında PKK’nın mahkemelerinde yargılanmaya başlayacağız.

Tüm gazetecileri müebbet hapse mahkum etseniz ne yazar, etmeseniz ne yazar!..

Nasıl olsa; neredeyse medyanın tamamına hakim olan havuzda bölücülerin ve İngiliz tohumlarının bülbülleri şakıyor...

Vs... Vs... Vs...

Sonunda; Anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşıp, başkanlık sistemine geçseniz ne yazar, geçmeseniz ne yazar!..

Nasıl olsa; bebek katili Abdullah Öcalan’ı hapisten çıkarıp T.C. eş başkanı yapacaksınız..

Amaa!.. Çok fena ıskaladığınız bir durum var;

Derin millet her şeyi kayıt altına alıyor... Büyük “nanik”e hazırlıklı olun derim...