Polis Yüzlerini Açınca Şaşkına Döndü!

Adana'nın Ceyhan İlçesinde bölücü terör örgütü PKK yandaşı 8 kişi gözaltına aldı. Gözaltına alınan eylemcilerin arasındaki 3 kişinin erkek gibi giyinen genç kız olduğu anlaşıldı.

Polis Yüzlerini Açınca Şaşkına Döndü!
Ceyhan İlçesi'nin Belediyeevleri ve Esentepe mahallelerinde, Nevruz kutlamalarının yasaklanmasını bahane eden bölücü terör örgütü PKK yandaşları, ateş yakıp yolu kapattı. İhbar üzerine bölgeye giden Ceyhan polisi, PKK yandaşlarını yolu açması konusunda uyardı.

Ancak PKK yandaşları polise havai fişek, taş, molotofkokteyli ve el yapımı bomba ile karşılık verdi. Polis de tazyikli su ve biber gazı ile PKK yandaşlarına müdahale ederek dağıttı. Polis müdahale sonrasında yüzü maskeli 8 kişiyi gözaltına aldı.

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek yüzleri açılan 8 zanlıdan 5'inin erkek, 3'ünün ise kız olduğu belirlendi. Gözaltına alınan erkek kıyafetli kız çocukları Z.Y. (14), K.Ç. (14) ile erkek çocukları S.Ö. (15), A.Ç. (15) Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi. Yaşı büyük olan genç kız P. Ö. (20) ile H.K. (19), A. E. (34) ve Suriye'den 6 ay önce Türkiye'ye geldiği tespit edilen Nizam A. (18) ise Terör Büro Amirliği'nde sorguya alındı.
Anahtar Kelimeler:
AdanaPkkCeyhan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.