Polislere Anons: Silahlarınız Hazır Olsun

GAZİANTEP’in İslahiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ankara ve İstanbul’daki patlamalar ve nevruz kutlamaları nedeniyle telsiz anonslarında polislere çelik yelekle görev yapmaları, patlayıcı maddelere karşı dikkatli ve duyarlı olmaları uyarısında bulundu.

Polislere Anons: Silahlarınız Hazır Olsun
İslahiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri son günlerde yaşanan bombalı saldırıların ardından ilçede güvenlik önlemlerini artırdı. İlçe Emniyet Müdürlüğü çevresinde barikatlar oluşturulurken, telsiz anonslarında da polislerden dikkatli olmaları uyarısında bulunuluyor.

Emniyet Müdürlüğü telsiz anonslarından polislere yaptığı uyarıda dikkatli olunmasını isteyerek, "Çelik yelekler polislerin üzerinde bulunacaktır. Ayrıca uzun namlulu silahları her an kullanılabilecek durumda bulunacaktır. Sorumlu bulundukları noktaları sık sık kontrol ederek şüpheli araç ve şahıslar üzerinde daha dikkatli ve duyarlı bulunacaklardır.

Ayrıca motorize ekiplerdeki görevlilerin patlayıcı maddelere karşı daha dikkatli ve duyarlı bulunacak şüpheli şahıs ve araç kontrollerinde tüm personelimiz öncelikle kendi can güvenliğini dikkate alarak müdahale edecekleridir" uyarısı yapılıyor.


Anahtar Kelimeler:
PolisGAZİANTEPçelik Yelek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.