Projeyi ‘kitabımdan çalmışlar’ diyen Davutoğlu’na bomba cevap!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan Davutoğlu'na 'proje' cevabı geldi. Davutoğlu'nun "CHP projeyi benim kitabımdan çaldı" çıkışına Kılıçdaroğlu “O zaman bugüne kadar neden hayata geçirmemiş?" diye yanıt verdi.

Projeyi ‘kitabımdan çalmışlar’  diyen Davutoğlu’na bomba cevap!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kendisine yönelik ‘Proje diye getirdiği şeyi biz 15 senede yapıp tarihe imza diye attığımız şey’ sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu, “Bugüne kadar neden hayata geçirmemiş ? Engel olan mı vardı? Bizim projemizi onlar hayal bile demezler. Onlar Türkiye’yi yalnızlaştırdılar biz Türkiye’yi dünyanın merkezi haline getireceğiz. Aramızda dünya kadar fark var. Bizim projemize 'eğridir, yanlıştır' demiyorlar değil mi?..

Diyemiyorlar zaten önemli olan da bu 'proje yanlıştır' demedikleri sürece bütün eleştirilerini ben sineye çekip kabul ediyorum” ” dedi. Kılıçdaroğlu, Ankara Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ASEMKOM) üyeleriyle kahvaltı yaptı. Kılıçdaroğlu, toptancı halini ziyaret ederek esnafla sohbet etti sorunlarını dinledi. Ziyarete CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç ve Ankara Milletvekilleri de katıldı.

Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu’nun dün Amasya mitinginde kendisine yönelik, “Bunların her şeyi çalıntı, hırsızlık, intihal, yalancılık. Benim stratejik derinlik kitabımın arkasına bakmış, tabi yürüyen merdivene ters binen kitabı da tersinden okur. Proje diye getirdiği şeyi biz 15 senede yapıp tarihe imza diye attığımız şey’ sözlerine cevap verdi.

Kılıçdaroğlu, “Kimden araklamışız ? Bugüne kadar neden hayata geçirmemiş ? Engel olan mı vardı ? Bizim projemizi onlar hayal bile demezler. Ben özel bir tartışmanın içerisine girmek istemiyorum. Onlar Türkiye’yi yalnızlaştırdılar, biz ise Türkiye’yi dünyanın merkezi haline getireceğiz. Aramızda dünya kadar fark var.” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.