Sare Davutoğlu ziyareti öncesi şok!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun ziyaret edeceği akraba evinin önünde silahlı bir kişi gözaltına alındı.

Sare Davutoğlu ziyareti öncesi şok!
Dumlupınar Mahallesi'ndeki eve gelmesi beklenen Sare Davutoğlu için polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. 155 Polis İmdat hattına gelen ihbar üzerine harekete geçen ekipler üzerinde tabanca bulunan bir kişiyi kovalamaya başladı.

Yakalanacağını anlayarak silahı bir apartmanın bodrum katındaki pencereye fırlatan şüpheli kaçmaya çalıştı. Kısa sürede gözaltına alınan 19 yaşındaki Cemil Y. emniyete götürüldü. El konulan silahın dolu ve bir merminin namluda olduğu öğrenildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesi'ndeki Kuran Kursu'nun açılışına katılması beklenen Sare Davutoğlu'nun olayın ardından akrabalarının evine ziyarete gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.