Sedat Peker'den CHP'li Engin Özkoç'a sert tepki

Sedat Peker, CHP'li Engin Özkoç'un, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a, bir grup askerin kendisine selam gönderdiği video ile ilgili sorular yönetilmesine sert tepki gösterdi.

Sedat Peker'den CHP'li Engin Özkoç'a sert tepki

Videoda yer alan 2 askerin şehit haberini alan Sedat Peker, konuyu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a taşıyarak, soru yönelten CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a sert açıklamalarda bulundu. 

O videodaki iki arkadaşım bugün şehit oldu

Bakan Hulusi Akar’a soru soran Özkoç’a açıklamalarında cevap veren Peker, “Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki asker kardeşlerimizin sosyal medyada paylaşarak şahsıma selam gönderdikleri videoları alakasız bir şekilde gurur meselesi yapıp 'Bu nedir? Bunu açıklayın' demiş. Sorunun muhatabı ben değilim ancak sorudaki asli figür şahsım olduğu için bu yüzden cevap hakkımı kullanma zorunluluğu hissettim. Paylaşımlarında evimin girişinde yazılı olan sözü kullanarak altına da ismimi yazıp bu şekilde şahsıma selam söyleyen her iki asker kardeşimiz de bugün itibari ile şehit olmuşlardır. Sosyal medya hesabından şahsımın sözünü paylaşan bu şekilde selam gönderen her iki kardeşimiz de bugün itibarı ile şehit oldular” dedi. 

''Kravatlı teröristler bu vatan evlatlarını neden şehit ediyor?''

Kendine yöneltilen hedef oklarını, Engin Özkoç’a yönelten Peker, açıklamalarında daha sert eleştirilere yer vererek, “CHPnin Grup Başkanvekili Engin Özkoç, şunu özellikle bilmenizi isterim. Silahlı içinde bana selam söyleyen asker kardeşlerimiz ölüme adeta gülerek gidiyorlar, Nihal Atsız hocamızın tabiri, 'Vatan topraklarını kanlarıyla sulayan Atsız Kahramanlar’ın listesine isimlerini yazdırıyorlar. Bence sizin soracağınız soru şu olmalıydı: ‘Sedat Peker’e selam söyleyen askerler hep şehit oluyor, belediye Seçimlerinde bizi destekleyen kravatlı teröristlerin dağ kadrosu ise bu vatan evlatlarını neden şehit ediyor?” şeklinde konuştu. 

'Kendi partinize şunu sorsaydınız...'

Peker, son olarak Özkoç’a, “Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili olarak ‘kendi partime soruyorum’ demelisiniz. Bazı şehirlerde Belediye Başkanlıklarını kazanmak için bu vatan evlatlarını şehit edenlerle niye aynı yatağa giriyoruz bunu merak ediyorum, bunu öğrenmek istiyorum’ diye sorsaydınız sizin Adapazarı Milletvekili olduğunuza gerçekten inanırdım. Tüm kalbimle söylüyorum ki Necip Fazıl üstadın Sakarya Destanı’na konu olan Adapazarı’nın bir milletvekili asla olamazsınız. Resmi tutanaklarda belki ‘Adapazarı Milletvekili’ olarak yazılmaktasınız ancak gerçeğinde ‘Sakaryalı’ olmanın ne ruhuna, ne de şerefine asla sahip olamayacaksınız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ChpSedat PekerEngin Özkoç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.