Şehit Polisin Ailesine Ev Alınacak

Siirt'te terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Yalçın Yamaner'in ailesi için Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde yeni bir ev satın alınacak.

Şehit Polisin Ailesine Ev Alınacak
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, eşi Yeter Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur ile şehit polis memuru Yalçın Yamaner'in Altınordu ilçesine bağlı Şahincili Mahallesi'ndeki baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette şehidin annesi Nazan Zaman, kardeşleri ve şehidin eşi Hacer Yamaner'e taziyelerini ileten Yılmaz, her zaman şehit ailesinin yanında olacakları sözünü verdi.

Yalçın Yamaner gibi kahramanlar olduğu sürece Türk milletinin hiçbir zaman sırtının yere gelmeyeceğini belirten Yılmaz, "Allah bu vatan için şehit düşen ve gazi olan kahraman güvenlik güçlerimizden razı olsun. Şehidimiz ailesi bundan sonra bize emanet.

Kahraman polisimiz Yalçın Yamaner'in iki evladı bizim de evladımızdır. Tüm eğitim masraflarını biz üstleneceğiz. Şehidimizin ailesine Altınordu ilçemizden de bir ev alacağız. Şehidimizin ruhu şad olsun. Türk milletinin başı sağ olsun" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.