Şerife Özden Kalmış'ın Bolu'daki Baba Evine Ateş Düştü

Bugün sabah saatlerinde Mardin’in Midyat ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan polis memuru Şerife Özden Kalmışın (31) Bolu’da yaşayan babasına acı haber verildi. Beş kavaklar Mahallesi Bolnak Sitesinde yaşayan baba İbrahim Sütçü’ye emniyet yetkilileri tarafından acı haber verildiği sırada sağlık ekipleri de evin önünde hazır bulundu.

Şerife Özden Kalmış'ın Bolu'daki Baba Evine Ateş Düştü
ESKİ CUMHURBAŞKANI GÜL’ÜN YAKIN KORUMASI

Uzun bir süre eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yakın korumalığını yaptığı öğrenilen şehit polis Şerife Özden Kalmış’ın abisi İsmail Sütçü, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Kardeşim şehitlik mertebesine, en üst mertebeye ulaştı. Allah rahmet eylesin. Kendisiyle telefonda görüşüyorduk. Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün uzun süre yakın korumalığını yaptı. Çok üzüntülüyüz” dedi.

5 AYLIK EVLİYDİ

8 yıllık polis memuru olan şehit Şerife Özden Kalmış’ın, 2 yıldır Mardin’de görev yaptığı ve 5 aylık da evli olduğu belirlendi. Şehit Kalmış’ın cenazesiKastamonu'nun Araç ilçesinde toprağa verilecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.