Şişli Belediye Başkan Yardımcısına Silahlı Saldırı

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen bir kişi tarafından makam odasında silahlı saldırıya uğradı. Alnından vurulduğu iddia edilen Candaş'ın sağlık durumunun ağır olduğu belirtilirken olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı, bir kişinin ise halen belediye binasında olduğu öne sürüldü.

Şişli Belediye Başkan Yardımcısına Silahlı Saldırı
Olay, Şişli Belediye Başkanlığı imar bölümünde meydana geldi. belediye binasına gelen 3 şüpheli Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın makam odasına yöneldi.

İddiaya göre, şüphelilerden biri aralarında husumet bulunan Candaş'ı silahla alnından vurdu. Olay üzerine belediye binasına çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Polis ekipleri binaya giren 3 şüpheliden ikisini gözaltına aldı. Diğer şüphelinin ise halen binada olduğu iddiası üzerine polis ekipleri binanın giriş ve çıkışlarını kapattı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.