Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından askerlerin kendisine gönderdiği “Selçuk abi mutluluklar, Şırnak’tan selamlar. Bursa/JÖH” yazan pankartlı mesaja karşılık “Şırnak’ta operasyon nedeniyle nikaha gelemeyen kahraman kardeşlerim en güzel hediyeyi yollamış” şeklinde mesaj paylaştı.

Sümeyye Erdoğan ise twitter hesabından “Bu mutlu günümüzde tebriklerini ileten, tüm dostlara en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, hayır dualarını bekliyorum” mesajını paylaştı.

Organizasyon duayenden

Sümeyye Erdoğan’ın düğün organizasyonunu siyasal iletişim duayeni Arter Reklam Ajansı Başkanı Erol Olçok yaptı. Daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukları, Ahmet Burak, Necmettin Bilal ve Esra’nın düğününü gerçekleştiren Arter Reklam Grubu şirketlerinden Ceo Event’in organize ettiği düğün hazırlıklarına iki ay önce başlandı. Düğünün tüm organizasyonu 2 ayda tamamlandı. Özel ses, ışık ve watchout sistemi, salon içi çiçek süsleme ve tebrik alanıyla son derece sade ve etkileyici bir atmosfer oluşturuldu.

Heyecan yaratan araç

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar’ın nikah töreni için yolların kapatılmasına tepki gösteren bazı vatandaşlar görevli polis ekipleriyle tartıştı. Bir sürücü aradaki boşluktan faydalanarak kapalı yola aracıyla dalıp, kaçtı. Polisleri kısa süreli alarma geçiren araç çok gidemeden polisler tarafından durduruldu.