TEM Ankara Yönüne Ulaşım Sağlanamıyor

Bolu Dağı Tüneli, bir TIR'ın alev alması nedeniyle çift yönlü olarak ulaşıma kapandı. Tünelin İstanbul yönü saat 10.20’de ulaşıma açılabildi. Ankara yönü ise TIR’ı kaldırma çalışmalarının sürmesi nedeniyle hala ulaşıma kapalı bulunuyor.

TEM Ankara Yönüne Ulaşım Sağlanamıyor


TEM Otoyolundan Ankara yönüne seyreden Mehmet Yıldırım idaresindeki 35 HC 5618 plakalı tekstil malzemesi yüklü tır, Bolu Dağı Tünelinin içinde henüz belirlenemeyen nedenle yanmaya başladı. Tırdan dumanlar yükseldiğini fark eden sürücü aracını emniyet şeridine çekerek itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Yanan tır Karayolları Bolu Dağı Tüneli itfaiye ekipleri ve Bolu Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Çift yönlü ulaşıma kapanan tünelde yangının söndürülmesinin ardından İstanbul istikametinde ulaşım sağlanmaya başladı.

Tünelin Ankara istikametinde ise soğutma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. TEM Otoyolu'ndan Ankara yönüne seyreden araçlar, polis ve karayolları ekipleri tarafından Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 Karayolu'na yönlendiriliyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.