THY uçağında Ebola paniği

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Pisa (İtalya) seferini yapan yolcu uçağı iki yolcunun rahatsızlanması ve ebola virüsü şüphesi üzerine Roma’nın Leonardo Da Vinci Havalimanı'na acil iniş yaptı.

THY uçağında Ebola paniği
 
THY’nin TK-1399 sefer sayılı Airbus A320 tipi yolcu uçağı İtalya’nın Pisa kentine yapacağı uçuş için 12.50’de Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. 


THY uçağı İtalya Hava Sahası’na girdikten sonra uçakta bulunan ve Bangladeş uyruklu olduğu öğrenilen bir kadın ve dört yaşındaki kızı aniden fenalaştı. Yüksek ateş olduğu tespit edilen yolcuların durumu uçağın pilotuna bildirildi.

Pilot, Roma’da bulunan Leonardo Da Vinci Havalimanı'na acil iniş yapmak için izin istedi. İniş yapan uçan havalimanının uzak bir bölgesine park ettirildi.

Uçakta rahatsızlanan Bangladeş uyruklu olduğu öğrenilen kadın ve kızı hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk kontrolde yolcularda ebola şüphesini doğrulamadığı öğrenildi. Uçakta bulunan diğer yolcuların kişisel bilgilerini teslim etmesinden sonra Pisa’ya devam eden uçak dönüş seferini gecikmeli olarak tamamlandı.




Anahtar Kelimeler:
ThyUçakEbolaVirüsA320
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.