Tokat'ta Kaybolan 2 Çocuğu Arama Devam Ediyor

Ankara'dan gelen JAK dalgıçları, Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan kayıp çocukları bulmak için Kelkit Çayı'nda arama faaliyeti sürdürüyor.

Tokat'ta Kaybolan 2 Çocuğu Arama Devam Ediyor
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi dalgıçları, 29 Aralık 2015'te kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmalarına katılıyor.

Reşadiye ilçesinde kaybolan komşu çocukları Dursun Kaan ile Bayram'ı 7 gündür yaklaşık 200 kişilik ekip Kelkit Çayı, ormanlık arazi ve metruk binalarda arıyor.

Kayıp çocukları bulmak için Ankara'dan ilçeye gelen 15'i dalgıç 17 kişilik uzman JAK ekibi, sıcaklığın sıfırın altında 6 derece olduğu Kelkit Çayı'nda 30 kilometrelik alanda 4 gündür arama tarama çalışmalarını sürdürüyor. JAK ve diğer ekiplerin yaptıkları çalışmalarda henüz bir sonuç alınamadı.

JAK dalgıçları, bugüne kadar Türkiye'nin farklı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.