Vali Şahin, İstanbulluları Uyardı

İSTANBUL Valiliği tarafından düzenlenen, İstanbul Valisi Vasip Şahin başta olmak üzere ilçedeki kamu, kurum ve kuruluşların yetkilileriyle sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katıldığı ‘İlçe Buluşmaları‘ bu kez Tuzla’da yapıldı.

Vali Şahin, İstanbulluları Uyardı
İSTANBUL Valiliği tarafından düzenlenen İstanbul Valisi Vasip Şahin başta olmak üzere ilçedeki kamu, kurum ve kuruluşların yetkilileriyle sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katıldığı ‘İlçe Buluşmaları‘ bu kez Tuzla’da yapıldı.

Burada toplantının açılışında bir konuşma yapan Vasip Şahin, pazar günü Ankara’da gerçekleşen terör saldırısının haince ve alçakça olduğunu belirterek, hayatlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Güvenlik bürokrasisi olarak en üst seviyede her türlü tedbirin alındığını ifade eden Vali Şahin, "Dünyanın hangi köşesinde olursa olsun, dünya global terör tehdidi altındadır. Dünyanın hiçbir ülkesi, hiçbir şehri 'ben terör tehdidinden yüzde 100 azadeyim' diyemez. Dolayısıyla bizler bugün bu gerçeği göz önüne alarak tedbirlerimizi, planlarımızı yapıyoruz. Bunu da en etkin şekilde uygulamaya devam ediyoruz" diye konuştu.

DİKKATLİ, TEDBİRLİ VE UYANIK OLACAĞIZ

Vatandaşlardan dikkatli ve uyanık olmalarını isteyen Şahin, "Bizleri birbirimize düşürmek istiyorlar. Bu millet, dün olduğu gibi bugün de, yarın da buna müsaade etmeyecektir. Bunu bilecek, buna karşı hem kendini koruyacak, hem savunacak, hem de gerekirse karşı tedbirleri alacak kadar bu milletin feraseti ve basireti vardır.

Vatandaşlardan öncelikle talebim şudur; tedbirli, dikkatli ve uyanık olacağız. Ancak tedirginliğe paniğe kapılmaya asla tevessül etmeyeceğiz. Özellikle birbirimizi daha çok kollamaya, selam vermeye ve birbirimize daha çok bağlanmaya bugün daha fazla dikkat etmeliyiz.

Doğulusuyla, Batılısıyla, Güneylisiyle, Kuzeylisiyle birbirimize daha çok sahip olmak ve aramızdaki dostluk bağını daha çok geliştirmek durumundayız. Terörün hedefine ulaşması noktasında bana göre en önemli tedbir birbirimize daha çok yaklaşmaktır" ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.