Yiğit Bulut Hürriyet'in manşetine tepki gösterdi

Canlı yayında Hürriyet'in "Yüzde 52 oyla seçilen Mursi'ye idam" manşetine tepki gösteren Yiğit Bulut, sert açıklamalarda bulundu.

Yiğit Bulut Hürriyet'in manşetine tepki gösterdi
A Haber canlı yayınında Hürriyet'in tartışılan manşeti hakkında konuşan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, çarpıcı açıklamalarda bulundu."O haberin başlığı ve bu mektubun anlamı bu: Seni asarız diyor. Seni yüzde 52 ile seçilsen de asarız diyor. Bu yüzden ben burada bir TC vatandaşı olarak bu ülkenin savcılarına, hakimlerine sesleniyorum.

Eğer TC Cumhurbaşkanı idam sehpası ile tehdit ediliyorsa savcılığa gidip suç duyurusunda mı bulunması gerekiyor? Eğer bu gerekiyorsa ben şu an buradan suç duyurusunda bulunuyorum.

BUGÜN HALA ESKİ OYUNU OYNAMAK İSTEYENLER HAYAL KURMASIN

Hiç kimse TC Cumhurbaşkanı'nı idam sehpasıyla tehdit edemez, ima edemez, kılına dahi dokunamaz. Geçmişte padişahların, sadrazamların kelleleri kesildi. Bugün hala aynı oyunu oynamak isteyenlere şunları söyleyim. Alet ettiğiniz TSK, geçmişte nelere alet olduğunun farkında. 1876'dan itibaren neye alet edildiğini çok net görüyor. Kimse hayal kurmasın.

SON KURŞUNUM BİTMEDEN...
Yurt dışından ben bu işi hallederim, bizim abilerimiz var, biz bu işi pazarlarız, tezgahlarız diyenlere şunu söyleyim; Benim 2 tane ruhsatlı silahım ve onlara ait yüzlerce mermim var. Ben bir vatandaş olarak söylüyorum; son kurşunum bitmeden Beştepe'nin kapısından kimse giremez."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.