Adana'da İsrail Bayrağı'nı Yaktılar

ADANA'da İsrail'in Gazze saldırılarına protesto eden bir grup, İsrail bayrağını yaktı.Merkez Seyhan İlçesi 5 Ocak Meydanı'nda toplanan Kalem Vakfı üyeleri, burada Teravih namazı kıldı. Namaz sonrası ellerinde...

Adana'da İsrail Bayrağı'nı Yaktılar

ADANA'da İsrail'in Gazze saldırılarına protesto eden bir grup, İsrail bayrağını yaktı.

Merkez Seyhan İlçesi 5 Ocak Meydanı'nda toplanan Kalem Vakfı üyeleri, burada Teravih namazı kıldı. Namaz sonrası ellerinde Filistin bayrakları ve pankartlar olan grup, İnönü Parkı'na yürüdü. İsrail aleyhine slogan atan grup, parka geldiğinde ise İsrail bayrağını yaktı. Tekbir getirerek bayrağı yakan kalabalık, yanmış bayrağı da yerde tekmeleyerek 'Kahrolsun İsrail' diye slogan attı.

"KARDEŞİMİN GÖMLEĞİ KANLI OLACAĞINA BENİM ELBİSEM KİRLİ OLSUN"

Kalabalık adına basın açıklamasında bulanan Muhammet Çelebi, yapılacak en iyi mücadelenin İsrail mallarını boykot etmek olduğunu söyledi. Türkiye'de halkın çoğunlukla kullandığı yabancı markalı malların İsrail'e ait olduğunu öne süren Çelebi, "Eşim çamaşır yıkamak için o malum markalı çamaşır deterjanını istiyor. O markanın daha iyi temizlediğini söylüyor. Benim elbisem kirli olsun önemli değil. Kardeşimin gömleği kanlı olacağına, benim elbisem kirli olsun" dedi. Çelebi, sosyal medya üzerinden de boykot çağrılarına önem verilmesini istedi. Basın açıklamasının ardından Gazze'de ölenler için dua okundu. Kalabalık, okunan duandan sonra olaysız şekilde dağıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.