Ağabeyinin Vurduğu 5 Yaşındaki Elif Öldü

BİLECİK'te 8 yaşındaki ağabeyi K.E.D.'nin av tüfeğiyle vurduğu 5 yaşındaki Elif D., tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.Olay önceki gün Bilecik'in merkeze bağlı Bayırköy Beldesi'nde meydana...

Ağabeyinin Vurduğu 5 Yaşındaki Elif Öldü
BİLECİK'te 8 yaşındaki ağabeyi K.E.D.'nin av tüfeğiyle vurduğu 5 yaşındaki Elif D., tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Olay önceki gün Bilecik'in merkeze bağlı Bayırköy Beldesi'nde meydana geldi. K.E.D., babasına ait ruhsatlı av tüfeği ile oynarken silah ateş aldı ve aynı odada arkası dönük olan kız kardeşi Elif D. belinden yaralandı. İlk müdahalesi götürüldüğü Bilecik Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan küçük Elif, durumunun ağır olması nedeniyle Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan Elif D., doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. 
Kardeşinin ölümüne neden olan K.E.D. hakkında yaşının küçük olması nedeniyle herhangi bir yasal işlem yapılmadığını, anne ve babası için ise 'Bakım ve denetim yükümlülüğünü ihlal' suçundan soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Ölen Elif D.'nin cenazesinin Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından Bilecik'e getirilerek toprağa verileceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
OlduBilecikAğabeyElif
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.