Antalya'da Kazada 3 Kişi Yaralandı

Akif ARICI/ANTALYA, () - ANTALYA'da Hüseyin Can Çelik'in kullandığı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkıp bir başka otomobile çarparak takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 13.00 sıralarında Metin Kasapoğlu...

Antalya'da Kazada 3 Kişi Yaralandı

Akif ARICI/ANTALYA, () - ANTALYA'da Hüseyin Can Çelik'in kullandığı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkıp bir başka otomobile çarparak takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 13.00 sıralarında Metin Kasapoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Hüseyin Can Çelik'in kullandığı 07 BKZ 83 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Refüje çıkan araç önce palmiye ağacına çarptı, ardından karşı şeritten gelen Yadigar Kuru'nun kullandığı 07 DY 076 plakalı otomobille çarpışıp takla attı.
Kazada sürücü Hüseyin Can Çelik ile yanındaki kişi araçta sıkıştı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, Çelik ve diğer yaralıyı kısa sürede kurtardı. 2 yaralı ambulanslarla kent merkezindeki çeşitli hastanelere götürülürken, diğer otomobilin sürücüsü Kuru da üçüncü bir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis kazanın ardından kullanılamaz hale gelen her iki aracı yoldan çektirirken, hasar gören park halindeki araçların sahiplerine ulaşmaya çalıştı.

FOTOĞRAFLI
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.