Yapılan denetimlerde 2 bin 820 kişi kontrolden geçirildi. Bu kişilerden 12’sinin çeşitli suçlardan arandığı, 2'sinin uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edildi gece saat 23.00 sıralarında başlayan operasyon gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan operasyonda, ilçenin değişik noktalarında, cadde ve sokaklarda, kafeterya ve birahane gibi işletmelerde şüpheli kişiler üzerinden aramalar yapıldı. Kontrolden geçirilen 2 bin 820 kişiden 12’sinin çeşitli suçlardan mahkemeler tarafından arandığı ortaya çıktı, bu kişiler gözaltına alındı. Kontrolden geçirilen kişilerin yapılan üst aramalarında 2 kişide uyuşturucu madde bulunurken, 2’si kuru sıkı 4 tabanca ele geçirildi.

SİGARA İÇENLERE CEZA KESİLDİ

Polisin yaptığı operasyonda kafeterya ve birahane gibi umuma açık yerlerde yapılan denetimlerde 145 işyerine baskın yapıldı. Bu mekanlarda sigara içtiklere ceza kesilirken, evrakları eksik olan işyerlerinin durumu ise tutanakla tespit edildi.

3 SAATTE 53 BİN 306 LİRA CEZA KESİLDİ

Bağcılar ilçesinde yapılan denetimlerde trafik polisleri de sürücülere ceza yağdırdı. Kontrolden geçirilen yaklaşık 1000 araç’tan evraklarında eksik bulunan sürücülere ceza kesildi. Saat 23.00-01.00 tarihleri arasında yapılan denetimlerde toplam 53 bin 306 lira ceza kesildiği öğrenildi.