Başbakan'la İlgili Tabancalı Tweet'e Tutuklama

BURSA, () - CUMHURBAŞKANI adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı dün Bursa'da yaptığı miting öncesi hedef göstererek, tweet atan 42 yaşındaki Kudret Kaçar, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklandı. Başbakan Erdoğan’ın...

Başbakan'la İlgili Tabancalı Tweet'e Tutuklama

BURSA, () - CUMHURBAŞKANI adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı dün Bursa'da yaptığı miting öncesi hedef göstererek, tweet atan 42 yaşındaki Kudret Kaçar, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklandı.
Başbakan Erdoğan’ın dün, Bursa'da Gökdere Meydanı’nda yaptığı mitingden bir gün önce perşembe günü, 'TC Kudret Kaçar' adlı kullanıcı 'Tabancası olanlara duyurulur' diye başlayan tweet attı. Başbakan Erdoğan'ı hedef gösteren tweet, polise harekete geçirdi. Polis, çok sayıda kişi tarafından başka adreslere de dağıtılan ve daha sonra silinen tweet’i atan özel bir güvenlik şirketinde çalışan Kudret Kaçar'ı, aynı gün yakaladı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne getirilen ve bekar olduğu öğrenilen Kudret Kaçar ifadesinde, "Boş bulundum attım" dedi. İfadesinin ardından dün, 'halkı suç işlemeye alenen tahrik' suçundan adliyeye çıkartılan Kudret Kaçar, tutuklanarak cezaevine kondu.

FOTOĞRAFLI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.