ADANA'nın Saimbeyli İlçesi'nde cinnet geçiren bir kişi, av tüfeğiyle 3 kişiyi yaraladıktan sonra kendi kafasına sıkarak intihara kalkıştı.

Saimbeyli İlçesi Gökmenler Mahallesi'nde saat 18.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenden ötürü eşiyle kavga eden 35 yaşındaki Hamdi Kızıltuğ, cinnet geçirerek dehşet saçtı. Eşi 31 yaşındaki Emine Kızıltuğ'u darp eden Hamdi Kızıltuğ, evdeki av tüfeğini alarak araya girmeye çalışan 60 yaşındaki annesi Ayşe Kızıltuğ'u bir el ateş ederek yaraladı. Ardından elindeki av tüfeğiyle evden çıkan Kızıltuğ, biraz ilerledikten sonra olay anında dışarıda olan komşuları 52 yaşındaki Hakkı Çalım ile Elife Andıç'ı vurarak yaraladı. Hamdi Kızıltuğ, daha sonra elindeki tüfekle kendi kafasına sıkarak ağır yaralandı.

Mahalle sakinlerinin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar buradan Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi olan Hamdi Kızıltuğ ve Hakkı Çalım, ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Ayşe Kızıltuğ ve Elife Andiç'in tedavileri Kozan Devlet Hastanesi'nde devam ederden, durumları ağır olan Hamdi Kızıltuğ ve Hakkı Çalım ise Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı.

Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.