Esenler'de Uyuşturucu Operasyonu

Esenler'de, polis uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Bin polisin katıldığı operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Uyuşturucu operasyonuna narkotik polislerin yanı sıra, çevik...

Esenler'de Uyuşturucu Operasyonu
Esenler'de, polis uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Bin polisin katıldığı operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Uyuşturucu operasyonuna narkotik polislerin yanı sıra, çevik kuvvet ekipleri, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile özel harekat timleri de katıldı. Aynı zamanda bir TOMA(Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) operasyonun başladığı noktada konuşlandırıldı. Ekipler, toplam 39 sokakta eş zamanlı operasyon düzenledi.


MAHALLE SAKİNLERİ POLİSİ ALKIŞLADI


Sokaklarda şüpheli görülen kişiler durdurularak üst araması yapıldı. GBT uygulaması da yapan polis, sokak arasında bulunan bir kıraathaneye de girdi. Burada oturan kişilerin de üzerini arayan ekipler daha sonra sokak aralarında uygulamaya devam etti. Öte yandan, mahalle sakinleri operasyon yapan ekipleri alkışlayarak destek verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.