Genç Çift Otomobili Ateşe Verip Kaçtı

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, yol kenarına park ettikleri otomobilde bir süre alkol alıp, ardından inen biri kadın iki kişi, ellerindeki pet şişede bulunan benzini aracın üzerine dökerek ateşe vererdi ve kaçtı. Alevlerin sardığı...

Genç Çift Otomobili Ateşe Verip Kaçtı
İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, yol kenarına park ettikleri otomobilde bir süre alkol alıp, ardından inen biri kadın iki kişi, ellerindeki pet şişede bulunan benzini aracın üzerine dökerek ateşe vererdi ve kaçtı. Alevlerin sardığı otomobil itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, aracın LPG tankı şans eseri patlamadı. Polis genç çiftin kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Bornova İlçesi Atatürk Mahallesi 915 Sokak girişindeki köprü yakınında bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Sokağa 45 TC 352 plakalı otomobille gelen biri kadın iki kişi, iddiaya göre otomobilde bir süre alkol aldı. Daha sonra araçtan inen genç çift, ellerindeki bira şişesini yol kenarına savurdu. Ardından araçta bulunan bir pet şişeyi alan iki kişi, içindeki benzini otomobilin üzerine dökerek ateşe verdi.
Alevler kısa sürede LPG'li otomobili sardı. Yaşları 20 ile 25 arasındaki iki genç, hızla olay yerinden uzaklaştı. Evlerinin yakınındaki otomobilin yandığını görenler polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri, alevlere su sıkarak yangını söndürdü. Araçtaki LPG tankı zarar görürken, şans eseri patlamadı.

İzmir Emniyeti Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, pet şişe ve bira şişesi üzerinde parmak izi çalışması yaptı. Üzerlerinde beyaz tişört bulunduğu belirlenen iki gencin yakalanması için bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Yapılan çalışmalara rağmen iki kişi henüz yakalanamadı. Otomobili ateşe verenleren kimliklerinin belirlenip yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAFLI 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.