İslami Evlilik Sitesinde Tanıştığı Kadınları Dolandırdı

ANTALYA'da, İslami evlilik sitelerinde tanıştığı kadınlara kendisini NATO subayı olarak tanıtan ve blokeli parasını kurtarabilmek için evlendiği kadınlardan para alan 49 yaşındaki Z.G., bir başka kadını dolandırmak...

İslami Evlilik Sitesinde Tanıştığı Kadınları Dolandırdı

ANTALYA'da, İslami evlilik sitelerinde tanıştığı kadınlara kendisini NATO subayı olarak tanıtan ve blokeli parasını kurtarabilmek için evlendiği kadınlardan para alan 49 yaşındaki Z.G., bir başka kadını dolandırmak üzereyken yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne gelen 51 yaşındaki H.G., İslami evlilik sitesinden tanışarak evlendiği kocasının, gayrimenkullerini sattırdığını ve sahte kimlik kullandığını söyledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, dün Konyaaltı İlçesi'nde izine rastladığı Z.G'yi cipinde yakaladı. Araçta bulunan aynı yaştaki K.E. adlı kadına kendisini başka bir isimle tanıttığı ve aynı evlilik sitesinde tanıştığı anlaşılan şüpheli, emniyete getirilerek sorguya alındı.

Geçen yılsonunda İslami evlilik sitesinde tanıştığı H.G.'ye kendisini NATO subayı olarak tanıtan Z.G.'nin yaklaşık 3 ay boyunca birlikte vakit geçirdikleri anlaşıldı. H.G.'yi Ankara'da hakim olarak tanıttığı ablasının yanına götüren şüphelinin, kıdemli istihbaratçı olduğunu söyleyerek güven kazandığı ve bu sayede H.G'yi evliliğe ikna ettiği öğrenildi.

EVLİLİĞE İKNA ETTİ, 1.5 MİLYON GİTTİ

Evlendikten birkaç ay sonra blokeli hesabını kurtarabilmek için bir miktar paraya ihtiyacı olduğunu belirten şüpheli, karısının Konyaaltı İlçesi'ndeki dairesi, arsası ve nakit parasını aldı. 6 aylık evliliği süresince yaklaşık 1.5 milyon lirayı Z.G.'ye veren H.G., şüphelenerek polise başvurdu.

15 dolandırıcılık suçundan kaydı bulunan, 2 suçtan aranan ve 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Z.G., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.