İsrail Başkonsolosluğu Önünde Gazze Protestosu

Uzay KESMEN / İSTANBUL, () - İSRAİL Başkonsolosluğu önünde toplanan yüzlerce kişi, İsrail’in Gazze’ye yönelik hava ve kara harekatını sloganlar atarak protesto etti. Polisin, demir bariyer sayısını artırdığı, bariyerleri...

İsrail Başkonsolosluğu Önünde Gazze Protestosu

Uzay KESMEN / İSTANBUL, () - İSRAİL Başkonsolosluğu önünde toplanan yüzlerce kişi, İsrail’in Gazze’ye yönelik hava ve kara harekatını sloganlar atarak protesto etti. Polisin, demir bariyer sayısını artırdığı, bariyerleri biraz daha ileriye alarak eylemcileri plazadan uzak tuttuğu dikkat çekti.

Levent’te bulunan İsrail Başkonsolosluğu'nun bulunduğu plazanın önüne akşam saatlerinde gelen yüzlerce kişi, İsrail Ordusu'nun Gazze’ye yönelik hava ve kara harekatını protesto etmek toplandı. Kalabalık, ellerinde bulunan Filistin bayraklarını açarken, bir yandan da İsrail aleyhine sloganlar attı. “Kahrolsun İsrail, “Hamas’a selam, mücadeleye devam sloganları atan yüzlerce kişi, sık sık da tekbir getirdi. Kalabalık, protesto gösterileri sırasında zaman zaman İsrail Başkonsolosluğu’nun bulunduğu plazanın önündeki Büyükdere Caddesi’ne kadar taştı. Ancak polisin, 10 sıra demir bariyer oluşturup, eylemcileri plazadan uzak tuttuğu dikkat çekti. Ayrıca, çok sayıda TOMA'nın da hazır bekletildiği görüldü.

İsrail aleyhine yapılan protestoya yoldan geçen bazı araçlar da korna çalarak destek verirken, Büyükdere Caddesi'nin Sarıyer yönünde zaman zaman trafik yoğunluğu yaşandı. Kalabalığın İsrail Başkonsolosluğu önündeki bekleyişi devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.