İstanbul'da dehşet!

Okmeydanı’nda park halinde bulunan 5 araç kimliği belirsiz şahıslar tarafından yakılmak istendi.

İstanbul'da dehşet!
 Park halindeki araçta küçük yaştaki çocuğuyla eşini bekleyen bir kadın ise yanmaktan son anda kurtarıldı.

Okmeydanı Fatih Sultan Caddesi üzerinde park halinde bulunan ve birinin içinde küçük bir çocukla bir kadınında bulunduğu toplam 5 araç kimliği belirsiz kişiler tarafından benzin dökülerek yakılmak istendi. Araçların bir anda alev aldığını gören vatandaşların yardıma koşmasıyla alevler kısa sürede söndürüldü. Saat 17.30 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti; Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi Fatih Sultan Caddesi üzerinde park halinde bulunan otomobillere yaklaşan kimliği belirsiz şahıslar, yanlarında getirdikleri benzini araçların üzerine dökerek yakmak istedi. Bir anda alev alan otomobiller çevreden yetişen vatandaşlar tarafından büyümeden söndürüldü.

OTOMOBİLDEKİ KÜÇÜK ÇOCUK VE ANNE SON ANDA KURTARILDI

Öte yandan, yanan bir otomobilde küçük yaştaki çocuğu ile eşini bekleyen Hilal Şimşek adlı kadın, bir anda yanan otomobilinin içinde alevler arasında kaldı. Çevreden yetişen vatandaşlar ve eşi tarafından araçtan çıkarılan Şimşek ve oğlu yakınlarda bulunan bir işyerine götürüldü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Polis ekipleri çevrede önlem alırken itfaiye ekipleri ise araçlar üzerinde inceleme yaptı. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.



OLAY SIRASINDA YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Hilal Şimşek, “Eşim dışarıda bir şey alıyordu. Çocukla beraber arabanın içinde bekliyordum. Anda aracın üzerine bir şey döküp bizi ateşe verdiler. Biz içeride iken ateşe verdiler. Eşim geldi, kurtardı bizi. Saçlarım alev aldı. Yangın esnasında vatandaşlar sağ olsun gelip yangını söndürdü” diye konuştu.

Aracı yanan vatandaşlardan İbrahim Sel ise, “Biz yukarıda evdeydik. Sesleri duyup balkondan baktığımda araç yanıyordu. Sağ olsun vatandaşlar müdahale ediyordu. Aşağıya indiğimde ise arabaya yangın söndürücü sıkılmıştı. İnsanlardan duyuyorum mazot döküp ateşe vermişler” açıklamasında bulundu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.