Kayıbiraderini Sokak Ortasında Vurdu

KONYA'da 51 yaşındaki Hikmet İlhan, iddiaya göre çocuklarının kavgası yüzünden aralarında daha önceden husumet bulunan 26 yaşındaki kayınbiraderi Burak Battal'ı sokak ortasında tüfekle bacağından vurdu. Yaralı Battal, ambulansla Meram...

Kayıbiraderini Sokak Ortasında Vurdu
KONYA'da 51 yaşındaki Hikmet İlhan, iddiaya göre çocuklarının kavgası yüzünden aralarında daha önceden husumet bulunan 26 yaşındaki kayınbiraderi Burak Battal'ı sokak ortasında tüfekle bacağından vurdu. Yaralı Battal, ambulansla Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırılırken, kaçan İlhan da sığındığı özel bir hastanede polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, saat 07.45'de merkez Karatay İlçesi Sultan Veled Caddesi'nde meydana geldi. 3 çocuk babası işçi emeklisi Hikmet İlhan, iddiaya göre çocuklarının kavgası yüzünden aralarında daha önceden husumet bulunan ve aynı mahallede oturan kayınbiraderi Burak Battal ile yolda karşılaştı. İddiaya göre ikili, aralarındaki husumet nedeniyle yeniden tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan İlhan, yanında taşıdığı kısa namluluğu tüfekle kayınbiraderi Battal'ün üzerine ateş açtı. Sol bacağından yaralanan ve yere yığılan Battal'a ilk müdahalesi yoldan geçen vatandaşlar yaptı. Bu sırada olayı duyup, gelen Battal'ın yakınları ise gözyaşlarına hakim olamadı. Ambulansla Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Battal'ın, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

ÖZEL HASTANEYE SIĞINDI
Elindeki tüfekle kaçan Hikmet İlhan, yakındaki özel bir hastaneye sığındı. Hastane yetkililerinin durumu polise bildirmesi üzerine İlhan, hastanede gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen İlhan'ın ''Ben onu vurmasaydım, onlar beri vuracaktı'' dediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.