Krize Girince Evi Ateşe Verip İntihara Kalkıştı

ADANA'da ayaklarını jiletle yaralayıp, mutfak tüpünün hortumunu kestikten sonra, polise kendini ihbar eden 26 yaşındaki Furkan Karthan, evle birlikte kendisini yakmaya çalışırken,

Krize Girince Evi Ateşe Verip İntihara Kalkıştı

ADANA'da ayaklarını jiletle yaralayıp, mutfak tüpünün hortumunu kestikten sonra, polise kendini ihbar eden 26 yaşındaki Furkan Karthan, evle birlikte kendisini yakmaya çalışırken, biber gazı ve tazyikli su sıkılarak etkisiz hale getirildi.

Merkez Çukurova İlçesi Huzurevleri Mahallesi 77160 Sokak'taki bir apartmanın zemin katında meydana gelen olayda, psikolojik sorunlar yaşadığı ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen Furkan Karthan, tartıştığı annesini evden kovdu. Daha sonra elindeki jiletle ayaklarını yaralayan ve mutfaktaki tüpün hortumunu kesen Furkan Karthan, polisi arayıp yaptıklarını anlatarak eve gelmelerini istedi. Verilen adrese gelen polisler, evle birlikte kendisini de yakacağını söyleyen Furkan Karthan'ı ikna etmek için uğraştı. Bu sırada itfaiye ekipleri de olay yerine geldi.

TÜP BOŞ ÇIKTI, TEHLİKE UCUZ ATLATILDI

Polislerin telkinlerine aldırmayan Furkan Karthan, bir anda elindeki çakmağı ateşledi. Kapının tutuştuğunu gören itfaiyeciler, tazyikli su sıkmaya başladı. Bu sırada polisler de kapının altından biber gazı sıktı. Tekme atarak kapıyı kıran polisler, Furkan Karthan'ı yere yatırıp, ters kelepçe takarak etkisiz hale getirdi. Evden dışarı çıkarılan Karthan, ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Furkan Karthan'ın psikolojik sorunlarının olduğu ve daha önce de defalarca intahar girişimlerinde bulunduğu öğrenildi. Evde inceleme yapan itfaiyeciler, hortumu kesilen tüpün içinde çok az miktarda gaz olduğunu ve yangına sebebiyet vermediğini belirtti.


 

Anahtar Kelimeler:
IntiharEvi Ateşe Verip
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.