Liseli Kız Evinde Ölü Bulundu

Manavgat'ta dün evinde ölü bulunan lise öğrencisi Dilek Anbar'ın, anneannesi 83 yaşındaki Nazmiye Y. cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Mimar Sinan Mahallesi Oymapınar Caddesi'ndeki Dilek Apartmanı'nda...

Liseli Kız Evinde Ölü Bulundu


ANNEANNESİ BAŞÖRTÜSÜYLE BOĞMUŞ

Manavgat'ta dün evinde ölü bulunan lise öğrencisi Dilek Anbar'ın, anneannesi 83 yaşındaki Nazmiye Y. cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Mimar Sinan Mahallesi Oymapınar Caddesi'ndeki Dilek Apartmanı'nda Dilek Anbar'ın ölü bulunmasından sonra soruşturmayı derinleştiren polis, olay yerindeki deliller doğrultusunda Anbar'ı evlatlık edinen Hidayet Anbar ile Fatma Anbar ve Fatma Anbar'ın annesi Nazmiye Y.'yi gözaltına aldı.

'BIÇAKLA BANA SARDIRDI'


Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alınan anneanne Nazmiye Y. ifadesinde Dilek Anbar'ın bıçakla kendisine saldırdığını iddia etti. Kendisini korumak amacıyla genç kızı iterek yere düşürdüğünü belirten Nazmiye Y., "Başörtümü boynuna dolayarak sıktım. Bıraktığımda nefes almıyordu" dedi. Olay sırasında evde yalnız olduğunu anlatan Nazmiye Y., "Olayın ardından kızım Fatma Anbar'ı arayarak eve çağırdım. Fatma durumu gördükten sonra kocası Hidayet Anbar'ı eve çağırdı. Hidayet olayı polise haber verdi" dedi.

Emniyet'teki işlemlerin ardından Hidayet ve Fatma Anbar çifti ile Nazmiye Y. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Manavgat Adliyesi'ne sevk edildi. Nazmiye Y. adliyeye çıkartılırken, bir kadın polis memuru koluna girerek yürümesine yardım etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.