Lpg'li Otomobil Alev Topuna Döndü: 2 Ölü, 2 Yaralı

MERSİN'İN Tarsus İlçesi'nde seyir halindeki LPG'li otomobilin alev alması sonucu 13 ve 9 yaşlarındaki iki kardeş yanarak can verdi, 2 kişi de yaralandı. Tarsus'un Halitağa Mahallesi'nde akşam saatlerinde...

Lpg'li Otomobil Alev Topuna Döndü: 2 Ölü, 2 Yaralı

MERSİN'İN Tarsus İlçesi'nde seyir halindeki LPG'li otomobilin alev alması sonucu 13 ve 9 yaşlarındaki iki kardeş yanarak can verdi, 2 kişi de yaralandı.

Tarsus'un Halitağa Mahallesi'nde akşam saatlerinde 39 yaşındaki Nihat Körhan kontrolündeki 01 BUE 39 plakalı ve LPG'li otomobil, seyir halindeyken alev aldı. Otomobil, kısa sürede alev topuna döndü. Yanan araçtan çıkmayı başaran Körhan, içerde mahsur kalan 3 çocuğunu çıkarmaya çalıştı. 7 yaşındaki oğlu Muhsin Körhan'ı güçlükle çıkarmayı başaran baba Nihat Körhan, 13 yaşındaki büyük oğlu Okan Körhan ve 9 yaşındaki kızı Zehra Körhan'ı ise araçtan çıkaramadı. Yanan araca yaklaşamayan baba Körhan, alevlerden kurtardığı küçük oğlunu ise ateşten korumak için yakındaki sulama kanalının içine bıraktı. Alev topuna dönen araçta mahsur kalan ve tüm çabalara rağmen çıkartılamayan iki çocuk ise yanarak can verdi. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulans, baba Nihat Körhan ve oğlu Muhsin Körhan Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Vücunda yanıklar olan Muhsin Körhan, buradan da Adana'da estetik cerrahi hizmeti veren özel bir hastaneye sevk edildi.

Nihat Körhan'ın Tarsus'un Kavaklı Mahallesi'nde oturduğu, 3 çocuğunu da yanına alarak Alifakı Mahallesi'ne gittiği ve yangının da dönüş sırasında meydana geldiği belirtildi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.