Oğlunu Vuranı İhbar Edene Ödül

TEKİRDAĞ’ın Ergene İlçesi’nde otomobiline binerken silahlı saldırı sonucu sağ bacağından vurularak yaralanan 34 yaşındaki Haldun Bayındır’ın babası Lütfü Bayındır, olayın...

Oğlunu Vuranı İhbar Edene Ödül

TEKİRDAĞ’ın Ergene İlçesi’nde otomobiline binerken silahlı saldırı sonucu sağ bacağından vurularak yaralanan 34 yaşındaki Haldun Bayındır’ın babası Lütfü Bayındır, olayın ardından kaçan ve kimliği tespit edilemeyen şüpheliyi ihbar edene para ödülü vereceğini bildirdi.

Olay, geçen Pazar günü, Ergene Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan kereste fabrikasında meydana geldi. Fabrika ortaklarından Haldun Bayındır, iş çıkışı otoparkta bulunan otomobiline binerken, kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla sağ bacağından vurularak yaralandı. Saldırgan kaçarken, Haldun Bayındır çağrılan ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

BABA İHBARDA BULUNANA PARA ÖDÜLÜ VERECEK
Haldun Bayındır’ın babası Lütfü Bayındır ise olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için ihbarda bulunana para ödülü vereceğini söyledi. Lütfü Bayındır, hiç kimse ile bir husumetlerinin olmadığını belirterek, "Benim oğlumun hiç kimse bir husumeti yok. Olay iş yerimizin önünde oluyor ve de tam da eri işçilerini çıktığı bir saatte. Bu kadar insanların yoğun olduğu bir saatte meydana gelen bir olay. Bunu gören ve olayla ilgili ihbar edenlere açıklamak istemediğim miktarda para ödülü vereceğim" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.