Otobüsteki Televizyondan 5 Kilo 250 Gram Esrar Çikti

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, jandarma tarafından durdurulan bir yolcu otobüsündeki televizyonun içerisinde 5 kilo 250 gram esrar ele geçirildi. Televizyonun sahibi yolcu gözaltına alındı. Uyuşturucu kaçakçılığının önlenmesine...

Otobüsteki Televizyondan 5 Kilo 250 Gram Esrar Çikti

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, jandarma tarafından durdurulan bir yolcu otobüsündeki televizyonun içerisinde 5 kilo 250 gram esrar ele geçirildi. Televizyonun sahibi yolcu gözaltına alındı.
Uyuşturucu kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışma yürüten jandarma ekipleri, dün gece kent girişinde uygulama noktası oluşturdu. Toplu taşıma araçları ile şüpheli görülen otomobilleri durduran jandarma, arama yapıp yolcuları kimlik kontrolünden geçirdi. Gece geç saatlerde durdurulan bir yolcu otobüsünde de yapılan aramada bagajdaki televizyon jandarma ekiplerinin dikkatini çekti. Televizyonu tornavida ile söken ekipler, içerisinde esrar olduğunu fark etti. Jandarma, televizyonun içerisindeki aparatların sökülerek 5 kilo 250 gram esrar yerleştirildiğini saptadıktan sonra, sahibi olan yolcu 26 yaşındaki Berat A.'yı gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı'na götürülen Berat A., sorgulamasının ardından, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.