PKK’dan polise kalleş saldırı!

Şırnak’ın İdil İlçesi’nde devriye görevi yürüten polis zırhlı aracına PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polisin de karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ölen ve yaralanan olmadı.

PKK’dan polise kalleş saldırı!
 İdil’in Alanya Caddesi’nde bugün saat 13.00 sıralarında devriye görevi yürüten polis zırhlı aracına, teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polisin de anında karşılık vermesiyle bir süre devam eden çatışmada ölen ve yaralanan olmadı. Bir süre sonra teröristler ara sokaklara kaçarken, bölgeye takviye ekipler sevk edilerek PKK’lıları etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Operasyon sırasında polis araçlarının geçişini engellemek için sokaklara barikatlar kuruldu. Polis barikat kuranlara gaz bombası ve tazyikli su ile müdahalede bulundu. Çıkan olaylar üzerine cadde üzerindeki esnaf kepenklerini kapattı, veliler okullardaki çocuklarını alarak evlerine götürdü. Operasyonun sürdüğü bölgede sık sık silah ve patlama sesleri duyulurken, çatışmaların sürdüğü öğrenildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.