KONYA'da polis memuru ve sevgilisinin karıştığı bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Binkonutlar Mahallesi Eğitim Sokakta meydana geldi. Konya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ö.S.Ö. (44), iddiaya göre 1 yıldır aralarında husumet bulunan ve mahkemelik oldukları üst kat komşusu Musa Altınok (40) ile sokakta karşılaştı. Daha öncede kavga ettikleri belirtilen polis memuru ve Altınok arasında tartışma başladı. İki tarafın yakınlarının da karıştığı tartışma kavgaya dönüştü. Arbede sırasında polis Ö.S.Ö.'nün birlikte yaşadığı Y.D., evden getirdiği bıçakla Altınok ailesinin üzerine saldırdı. Kavgada, Betül Memiş (21) bacağından Ayşe Altınok (44) ise elinden bıçakla, Musa Altınok, Hüseyin Memiş (27) ve Nimet Horasan (22) ise darp edilerek yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Polis iki tarafı güçlükle sakinleştirirken yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

BENİ DAHA ÖNCEDE YARALADI 

Hastanedeki tedavisinin ardından acil servis önünde basın mensuplarına açıklama yapan Musa Altınok, "Misafirim vardı. Beraber markete gittik. Kendisi ile aşağıda karşılaştık. Elinde bıçak ve silah vardı. Bana küfür etti. Bende bana küfür edince dayanamadım. Birbirimize girdik. Birlikte yaşadığı sevgiliside elindeki bıçakla bize saldırdı. Kızımı bıçaklayacaktı. Bende önüne geçtim. Polis memuruda copla kafama vurdu. 6 ay önce beni yaraladı. Mahkemelik olduk. Ancak delil yetersizliğinden salıverildi" dedi.

BEBEĞİMİ BIÇAKLAYACAKTI

Kavga sırasında bacağından bıçaklanan Betül Memiş ise "Ben evdeydim. Aşağıdan ses geliyordu. Baktığımda babam polis memuru ile kavga ediyordu. Bende 10 aylık bebeğimle aşağıya indim. O kadın az kalsın bebeğimi bıçaklayacaktı" diye suçlamada bulundu.

Olayla ilgili polis memuru Ö.S.Ö. ve birlikte yaşadığı Y.D. ifadelerini alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürüyor.